Si že videl lepe kante? Pobarvaj jih po svoje - najbolj grinastične nagradim :)​

Živijo, super vesel sem, da te vidim. Zopet je napočil čas, da se malo podruživa in se naučiva nekaj novega, zraven pa se zelooooo zabavava. Tokrat želim, da pobarvaš kante. Preden pa zapackaš celo ulico, naj te spomnim, da jih barvaš kar tukaj z mano. Ko pritisneš na rdeči gumb "začnimo", se ti odpre platno. Z različnimi čopiči, barvami in oblikami si pobarvaj svojo kanto. Točno tako, kot ti paše. Ko kanto pobarvaš, pa imaš dve možnosti.

Ena je, da svojo umetnino takoj objaviš in čakaš, da za njo prejmeš všečke. Ampak prepričan sem, da boš izbral drugo možnost: če po barvanju pravilno označiš moje eko trditve, boš za svoj trud nagrajen z dodatnimi všečki! Sodeluj v grinastičnem mini kvizu. Za vsak pravilen odgovor prejmeš 5 všečkov, kar pomeni, da lahko prejmeš kar 20 všečkov že pred začetkom glasovanja! To je moja nagrada za vse ekstra pridne! (En prijazen namig: pravilne trditve se skrivajo v Grinipediji.)

In potem vse kar potrebuješ je, da vsa tvoja družina, vsi prijateljčki, sošolke in sošolci pa še vsi sosedje glasujejo za tvojo umetnino. Ker tista z največ všečki, prejme nagrado :).

Sedaj pa dovolj branja in začnimo z baaarvanjem in lovom za všečki!

Zale kante farbaj že danes, glasovanje pa se prične 27. 3. 2015!

Gringo

Izberi pobarvanko

Pripomočki za risanje

Debelina

Barva

Navodila za reševanje

Pozdravljen, mladi raziskovalec!​

Zelo podpiram tvojo odločitev! Pred tabo so štiri zelooo pomembne eko trditve. Če pravilno označiš vse štiri, prejmeš kar 20 všečkov, ki ti dajo prednost pred tistimi, ki v mini kvizu ne bodo sodelovali. Vsaka trditev je namreč vredna 5 všečkov. In toliko kot jih pravilno označiš, toliko točk prejmeš.

Sedaj pa akcijaaaa in gremo loviti dodatne všečke!

Griiiiniiiii miiiniiii in že letiiim.

Gringo

Označi trditev

Oddaj izdelek

Ime
Priimek
Šola
Razred
E - poštni naslov
Podatki o mladoletnih osebah se zbirajo na posebnem zbirnem mestu in so dostopni samo organizatorju igre. Podatke se zbira v prisotnosti oziroma z dovoljenjem staršev in se uporabijo izključno v namen nagradne igre. V kolikor uporabnik omogoči to možnost, se njegov spletni naslov lahko uporabi tudi v namene obveščanja o Grinijevih aktivnosti.

Zdaj pa samo še izpolniš podatke in tvoj izdelek bo v galeriji.

Shranjujem tvoj izdelek.

Prosim počakaj trenutek!

Čestitam!

Uspešno si oddal izdelek, s katerim sodeluješ v nagradni igri. Glasuj za najlepše pobarvane kante in osvoji bogate nagrade, še prej pa nuuuuuuuuujno preveri svoj izdelek v galeriji!